Entradas

Nadala de 4t. Desembre de 2022.

  Pastorets i pastoretes. Pastorets i pastoretes on aneu tan de matí a llavar-vos les lleganyes a la bassa del jardí. Pastorets i pastoretes tant que volieu saber d'una barcella de dacsa quants bunyols se'n poden fer. Pollets, pollastres, cabrits, coloms, polits i gallines, torrons, casques i confits pastissets i coques fines. Sant Josep se'n va a la plaça a comprar un renyonet perquè esmorze Maria i que faça bona llet.

Nadala per a 3r. Desembre de 2022.

Esta nit és bona nit. Esta nit és bona niiit i venim i venim per les estrenes que mos trauen de damunt les tristors, les tristors i moltes penes. Que nos trauen de damunt les tristors, les tristors i moltes penes. Ací venim a cantar-li a la se a la senyora Maria que ens done l'arguinaldo més que si més que siga una sardina. a la rum rum, a la ruum, figues i panses i apaguem la llum. a la rum rum, a la ruum, figues i panses i apaguem la llum. Cavaller, ja estem ací, li venim, li venim a demanar que mos done l'aguinaldo estes fes estes festes de Nadal que mos done l'aguinaldo, estes fes, estes festes de Nadal. Venim a una casa riiiica, casa ri casa rica i principal. Per cantar l’asguinaldo, ja vorem, ja vorem si mos le’l fan. A la rum rum, a la rum figues i panses i apagueu la llum. A la rum rum, a la rum figues i panses i apagueu la llum. A la rum rum, a la rum figues i panses i apagueu la llum.

Repàs del calderó. 6é.

Imagen

RECORDANDO EL CONCIERTO ESCOLAR DE ESTE CURSO CON LA BANDA SINFÓNICA DE ALICANTE. Pincha en "Leer más" para conocer toda la explicación del concierto y poder completar el cuestionario de Kahoot.

Imagen
ENLACE HACIENDO CLICK AQUÍ.

Dansa i moviment corporal. Per a 2n.

Imagen
Amb esta cançó tan xula practiquem el pas lateral coordinat amb moviment de braços i cos.

Joc amb gots. Per a divertir-se i practicar el ritme musical a casa!

Imagen